Välkommen till Vasaboden - Din partner för Profilprodukter och Belöningar

Vasaboden har byggt sitt rykte som en pålitlig partner för profilprodukter och belöningar över årtionden. Vårt engagemang för kvalitet och personlig service har gjort oss till det självklara valet för klubbar och företag i hela Sverige.

En Resa Genom Tid: Vasaboden Sedan 1982

Sedan vårt grundande 1982 har Vasaboden haft nöjet att följa med på många framgångsrika resor och prestationer. Vi har varit med och skapat minnen och berättelser som sträcker sig över flera generationer.

Förädling med passion - Varför Vasaboden är unika

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Vår passion för förädling är kärnan i allt vi gör. Varje produkt som lämnar vår verkstad är resultatet av omsorgsfullt arbete och hantverk. Vi förstår att varje detalj är viktig, och det är denna passion som sätter oss i en egen klass.

Kundservice med hjärta - Vasabodens engagemang

Kundservice är hjärtat i vårt företag. Vi går alltid den extra milen för att överträffa dina förväntningar och göra din upplevelse hos oss enkel och givande. Snabba leveranser är en självklarhet, eftersom vi vet att tid är värdefullt när det gäller att fira framgång och prestation.

Vasaboden - Ditt val för unika gåvor och belöningar

Vasaboden är stolta över att vara många företag/föreningar/klubbars val när det gäller att skapa minnesvärda gåvor och belöningar. Varje produkt vi erbjuder är ett unikt konstverk som berättar en historia om framgång och prestation. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av dina inspirerande berättelser om framgång.


Företaget

Bolagsnamn
Vasaboden AB
Org.nummer
5561384768
Telefonnummer
031-138420
E-postadress
info@vasaboden.se